Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
20 Maj, 2024

Day

Në datën 8 maj 2024, Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve Shqipëri dhe Prezenca e OSBE-së në Tiranë para disa ditësh zhvilluan një bashkëbisedim me studentë të programeve të studimit Bachelor dhe Master i Shkencave të Universitetit “Fan. S. Noli”, në kuadër të progamit të edukimit, informimit dhe ndërgjegjësimit të të rinjve për proceset zgjedhore. Interes treguan...
Read More