Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
4 Mars, 2024

Day

Në datën 1 mars 2024 në mjediset e Universitetit “Fan S. Noli’ u zhvillua një trajnim në kuadër të projektit “Digjitalizimi i Fondit të Bibliotekës së Universitetit “Fan S. Noli””, financuar nga Agjencia e Kërkimit Shkencor dhe Ministria e Arsimit dhe Sportit. Specialistja Ejona Bodo tregoi me detaje mënyrën e zhvillimit të procesit të digjitalizimit,...
Read More
Në datat 1-2 mars 2024, Fakulteti i Shkencave Natyore dhe Shkencave Humane, Universiteti “Fan S. Noli” zhvilloi Konferencën III Ndërkombëtare mbi Aplikimin e Kërkimit Shkencor dhe Metodat në Edukim “Research Application and Education Methods”. Seanca plenare u hap nga pedagogia e departamentit të Informatikës, dr. Blerina Çeliku, e cila vuri në dukje karakterin multidisiplinar të...
Read More