Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
20 Janar, 2024

Day

Në datën 20 janar 2024 në kuadër të modulit “Bazat e shërbimit social” studentët e vitit të dytë të programit të studimit “Administrim dhe politika sociale” vizituan Qendrën Rezidenciale të Zhvillimit, Korçë. Sipas pedagoges, dr. Viola Dolani studentët u njohën me shërbimet që ofron kjo qendër, vështirësitë dhe sfidat me të cilat punonjësit përballen çdo...
Read More