Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
19 Janar, 2024

Day

Nga data 15-19 janar 2024 departamenti i Edukimit i Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë në kuadër të veprimtarisë së përvitshme “Edukim nëpërmjet kinemasë” organizoi “Javën e filmit”. Të ftuar ishin studentë të të gjitha departamenteve të FEF, të cilët  gjatë kësaj jave ndoqën sipas një programi të përcaktuar filma dhe dokumentarë me tema të lamishme...
Read More