Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
15 Janar, 2024

Day

Në datën 15 janar 2024 me moton “Ne nuk harrojmë”, Universiteti “Fan S. Noli” kujton viktimat e genocidit ndaj shqiptarëve të Kosovës, duke ndezuar qirinj në respekt të jetëve të humbura 25 vite më parë në masakrën e Reçak-ut. Në qendër të qytetit të Korçës ishin të pranishëm drejtues të Universitetit, pedagogë, studentë dhe qytetarë...
Read More