Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
7 Dhjetor, 2023

Day

Në datën 7 dhjetor 2023, në mjediset e amfiteatrit të gjimnazit “Themistokli Gërmenji”, specialisti i Qendrës së Karrierës dhe Alumnit në Universitetin “Fan S. Noli”, dr. Romeo Terolli zhvilloi një orë të hapur me nxënës të klasave të XI-ta. Në këtë orë të hapur u diskutua për rëndësinë dhe konceptet e orientimit dhe edukimit në...
Read More