Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
6 Dhjetor, 2023

Day

Në datën 6 dhjetor në kuadër të projektit “Hulumtimi dhe evidentimi i Fondit Albanologjik të Bibliotekës Publike “Thimi Mikto”, Korçë” u promovua libri: “Bibliografi e Fondit Albanologjik të Bibliotekës Publike “Thimi Mitko”, Korçë. Autorët e librit në fjalën e tyre vlerësuan rëndësinë e fondit në fushën e studimeve shqiptare, duke e cilësuar këtë fond si...
Read More