Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
17 Nëntor, 2023

Day

Në datën 17 nëntor 2023 në Fakultetin e Ekonomisë u zhvillua seminari informues me temë: “Roli i dixhitalizimit në biznesin e vogël” i organizuar në kuadër të projektit: “Analiza e riskut ekonomik për bizneset e vogla, Qarku Korçë dhe roli i dixhitalizimit në fuqizimin e tyre gjatë dhe pas periudhës së pandemisë COVID-19” Në këtë...
Read More