Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
16 Nëntor, 2023

Day

Në datën 16 nëntor 2023, Universiteti “Fan S. Noli” nderoi me Certifikatë Mirënjohjeje z. Arnold Geiger, Themelues dhe President i Fonadacionit “Nehemiah Gateway Albania”. Në ceremoninë e zhvilluar me këtë rast, rektori, prof. dr. Dhimitri Bello ndër të tjera vlerësoi kontributin e z. Geiger në bashkëpunimin me Universitetin tonë, si dhe mbështetjen e ofruar prej...
Read More
Në datën 16 nëntor 2023, Universiteti “Fan S. Noli” dhe Universiteti Western Macedonia (UOWM) Greqi organizuan workshopin me temë: “Just Transition and Sustainable Development” (Tranzicioni dhe Zhvillimi i Qëndrueshëm). Në këtë workshop përshëndetën fillimisht prof. as. dr. Benita Stavre, zëvendësrektor për Shkencën dhe Projektet, UNIKO dhe prof. dr. Eleni Griva, zëvendësrektor për Marrëdhëniet me Jashtë,...
Read More