Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
14 Nëntor, 2023

Day

Nga data 14-16 nëntor 2023, Universitetin “Fan S. Noli” e vizitoi grupi i ekspertëve të “Research Expertise” nga Diaspora Akademike, READ: phd. Dritan Agalliu nga Universiteti Columbia; prof. as. dr. Mirjeta Beqiri nga Universiteti Gonzaga dhe ekspertja e statistikave phd. Lantona Sado. Të shoqëruar nga përfaqësuesit e Fondacionit Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim, AADF, znj. Jonida Lamaj,...
Read More