Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
29 Tetor, 2023

Day

Në datën 29 tetor 2023, Universiteti ‘Fan S. Noli” zhvilloi ceremoninë zyrtare të Lojërave Olimpike “Rroke Sportin-2023” veprimtaria më masive sportive e organizuar ndonjëhere prej tij me pjesëmarrjen e rreth 30 shkollave të Qarkut Korçë. Ceremonia u hap me Himnin Kombëtar, si dhe me disa pjesë të interpretuara nga formacioni muzikor i bandës së qytetit...
Read More