Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
30 Gusht, 2023

Day

Në datën 30 gusht 2023 prof. Genci Çapi pedagog i robotikës dhe inteligjencës artificiale në  Hosei University, Tokyo, Japoni vizitoi Fakultetin e Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane, Universiteti “Fan S. Noli”. Ai u prit në takim nga dekania, prof. as. dr. Sonela Stillo, përgjegjësi i departamentit të Informatikës, prof. as. dr. Rafail Prodani, si dhe...
Read More