Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
13 Gusht, 2023

Day

Në datat 6 – 13 gusht 2023 u zhvillua në Universitetin Aegean, Chios, Greqi Konferenca e 12-të Ndërkombëtare dhe Shkolla Verore e ASECU YOUTH, shoqata e të rinjve të universiteteve anëtare të ASECU-t, ku morën pjesë edhe studentë e pedagogë të Universitetit “Fan S. Noli”. Tema kësaj konferencë ishte “Common Good in a World of...
Read More