Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
26 Korrik, 2023

Day

Në datën 26 korrik 2023 rektori i Universitetin “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello dhe zëvendësrektori për shkencën dhe projektet, prof. as. dr. Benita Stavre pritën në takim një përfaqësi nga Universiteti “St. Cyril and St. Methodius”, Veliko Tarnovo, Bullgari të përbërë nga rektori, prof. dr. Dimitar Dimitrov, prof. as. dr. Anna Imanova, zëvendësrektor...
Read More
AKKSHI – Thirrje për aplikim për për projekte të Infrastrukturës së Kërkimit Shkencor (PIKSH) për vitin 2023 Drejtues i projektit: Dr. Redi Buzo Departamenti i Biologji-Kimisë, Fakulteti i Shkencave të Natyrës dhe Shkencave Humane. Përshkrimi i projektit: Qëllimi i projektit është të ndërtohet një laborator për kërkime mbi ushqimin dhe të identifikohen metodat e avancuara...
Read More