Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
23 Korrik, 2023

Day

Përfundoi Kampionati Evropian Universitar i Volejbollit i zhvilluar nga data 16-23 korrik në Brage të Portugalisë, në të cilin Shqipëria u përfaqësua nga volejbollistet e Universitetit “Fan S. Noli”, Korçë. Ekipi i Universitetit “Fan S. Noli” zhvilloi 6 ndeshje në këtë kompeticion, nga të cilat fitoi dy dhe humbi katër. Me rezultatet e fituara në...
Read More