Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
30 Qershor, 2023

Day

Në datën 29 qershor 2023 u zhvillua ceremonia e dhënies së titullit “Doctot Honoris Causa” për prof. Maria N. Todorova, personalitet i shquar në fushën e studimeve historike. Ceremonia u mbajt në Amfiteatrin e Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë pas pritjes zyrtare në mjediset e Rektoratit. Në fjalën e mirëseardhjes rektori i Universitetit “Fan S....
Read More