Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
27 Qershor, 2023

Day

Në datën 27 qershor 2023 në mjedisee e bibliotekës “Kongresi i Manastirit”  të universitetit “Fan S. Noli” u zhvillua sesioni informues “Integrimi Gjinor në Institucionet e Arsimit të Lartë (Rëndësia e sigurimit dhe monitorimit të të dhënave mbi integrimin gjinor në komunitet)” në kuadër të projektit “Integrimi gjinor në institucionet e arsimit të lartë”.  ...
Read More