Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
25 Mars, 2023

Day

Në datën 25 mars 2023 në mjediset e Universiteti “Fan S. Noli” u zhvillua një tryezë e hapur me temë: “Matematika sot” e organizuar nga departamenti i Matematikës dhe Fizikës, Fakulteti i Shkencave të Natyrës dhe Shkencave Humane. Në këtë takim, ku ishin të pranishëm mësues të arsimit parauniversitar të Qarkut, Korçë përshëndeti edhe prof....
Read More