Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
24 Shkurt, 2023

Day

Në datën 24 shkurt 2023, në Fakultetin e Edukimit dhe të Filologjisë, Universiteti “Fan S. Noli”, Korcë, u përurua libri “American Dream”–historia e jashtëzakonshme e Beqir Potkës nga ferri komunist drejt tokës së premtuar, i autorit Eris Rusi dhe botuar nga shtëpia botuese Toena. Të pranishmit i përshëndeti fillimisht, duke i falënderuar për pjesëmarrjen autori...
Read More
Në datën 24 shkurt 2023, në mjediset e Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë u zhvillua trajnimi III në kuadër të projektit DIGIKOMP me temë: “Zbatimi i Korporave në mësimin e gjuhës së huaj në Web” të financuar nga Agjencia e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit (AKKSHI). Ky trajnim, në të cilin morën pjesë mësues të arsimit...
Read More