Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
17 Shkurt, 2023

Day

Në datën 17 shkurt 2023, në kuadër të një turi bashkëbisedimesh me studentë për rëndësinë e informimit profesional mediatik gjatë katastrofave natyrore, në Universiteitn “Fan S. Noli” u zhvillua një bashkëbisedim me studentë të programeve “Master Profesioal” në “Mësues për Gjuhë Shqipe dhe letërsi” dhe “Mësuesi për Histori –Gjeografi”, si dhe të programit “Master i...
Read More