Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
30 Dhjetor, 2022

Day

Në datën 30 dhjetor 2022, përfaqësues të stafit dhe studentëve të Universitetit “Fan S. Noli” me urimin “Gëzuar festat, një vit i mbarë dhe i begatë për të gjithë 2023” ishin mes vogëlushëve të klasave fillore të shkollës 9-vjeçare në fshatin Bregas. Është viti i dytë që Universiteti “Fan S. Noli”, ndërmerr nismën “Dhuro dhe...
Read More