Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
21 Dhjetor, 2022

Day

Në datën 21 dhjetor 2022, Universiteti “Fan S. Noli” zhvilloi një takim të veçatë në të cilin u prezantua “Veprimtaria Vjetore e Sportit Universitar” për vitin 2022. Në mjediset e Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë ishin të pranishëm drejtues të Universitetit, pedagogë e studentë, si dhe prefekti i Qarkut, z. Nertil Jole. Takimin e përshëndeti...
Read More
Në datën 21 dhjetor 2022, Universiteti “Fan S. Noli” zhvilloi një takim të veçatë në të cilin u prezantua “Veprimtaria Vjetore e Sportit Universitar” për vitin 2022. Në mjediset e Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë ishin të pranishëm drejtues të Universitetit, pedagogë e studentë, si dhe prefekti i Qarkut, z. Nertil Jole. Takimin e përshëndeti...
Read More