Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
16 Dhjetor, 2022

Day

Në datën 16 dhjetor 2022, rektori i Universitetit  “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello nënshkroi një marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin “Giustino Fortunato”, Benevento, Itali. Marreveshja synon krijimin e mundësive të reja të bashkëpunimit akademik, në kuadër të ndërkombëtarizimit të ofertës akademike. Drejtuesit e këtij Universiteti koordinuan gjithashtu takime të Rektorit me Presidentin dhe Prefektin...
Read More