Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
15 Dhjetor, 2022

Day

Në datën 15 dhjetor 2022, zëvendësrektori për mësimin, dr. Arto Adili dhe dr. Albina Pajo, përgjegjës i departamentit të Edukimit ishin mes nxënësve të shkollave “Gjergj Pekmezi” dhe “Nehemia”, Pogradec, si dhe në shkollën “Qemal Bazelli”, Çërravë. Ata falënderuan stafin dhe nxënësit, të cilët u bënë pjesë e olimpiadës IV “Rroke Shkencën”. Po gjithashtu, gjatë...
Read More