Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
13 Dhjetor, 2022

Day

Në datën 13 dhjetor 2022, stafi akademik i Universitetit “Fan S. Noli” vijoi shpërndarjen e Certifikatave të Vlerësimit për nxënësit pjesëmarrës në edicionin IV të Olimpiadës “Rroke Shkencën”. Rektori, prof. dr. Dhimitri Bello përgëzoi për rezultatet e arritura në këtë olimpiadë stafin dhe nxënësit e shkollës “Fuat Babani”, Bilisht. Ndërsa në shkollat e mesme “Ymer...
Read More