Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
22 Tetor, 2022

Day

Përfundoi Turneu Ndërkombëtar Studentor i Shahut i organizuar nga Universiteti “Fan S. Noli” në bashkëpunim me Federatën Shqiptare të Sportit Universitar. Në mbyllje të këtij kompeticioni u zhvillua ceremonia e ndarjes së çmimeve për fituesit, ku ishin të pranishëm dhe prefekti i Qarkut Korçë, z. Nertil Jole, ekipi organizator, si dhe përfaqësues të universiteteve pjesëmarrëse...
Read More