Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
21 Tetor, 2022

Day

Në datën 21 tetor 2022, Universiteti “Fan S. Noli” zhvilloi në mjediset e bibliotekës “Thimi Mitko” takimin prezantues për projektin: “Evidentimi dhe hulumtimi i Fondit Albanologjik të bibliotekës publike “Thimi Mitko”, Korçë në funksion të kërkimit shkencor në institucionet e arsimit të lartë”. Ky projekt u fitua nga Universiteti ynë në thirrjet për aplikim për...
Read More
Në datën 20 tetor 2020 gjatë ceremonisë zyrtare në hapje të këtij turneu përshëndeti zëvendësrektori për shkencën dhe projektet në Universitetin “Fan S. Noli”, dr. Benita Stavre, e cila edhe në emër të rektorit, prof. dr. Dhimitri Bello u uroi suksese të rinjve pjesëmarrës në këtë kompeticion. Ajo tha se krahas veprimtarisë akademike, ky universitet...
Read More