Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
19 Tetor, 2022

Day

PER VITIN AKADEMIK 2022 – 2023 Bazuar ne VKM Nr. 903, date 21.12.2016 “Per percaktimin e kritereve dhe perfitimin e bursave nga fondi i mbeshtetjes studentore per studentet e shkelqyer, studentet qe studiojne ne programe studimi ne fushat prioritare dhe studentet ne nevoje”, njoftojme se: Studentet mund te aplikojne per burse me dokumentacionin vertetues sipas...
Read More
Në datën 26 prill 2022 në mjediset e Bibliotekës Shkencore të Universitetit “Fan S. Noli” u zhvillua një veprimtari, në të cilën u prezantua romani “Kënga e bilbilit” e shkrimtarit bullgar Stefan Ivanov, shqipëruar nga Katerina Bello. Në këtë promovim ishin të pranishëm pedagogë të Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë, pedagogë të Universitetit “Aleksandër Xhuvani”,...
Read More