Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
14 Tetor, 2022

Day

Në datën 13 tetor 2022 Universiteti “Fan S. Noli” në bashkëpunim me Prefekturën e Qarkut, Korçë organizuan veprimtarinë “Sporti korçar ndër vite-Modeli për të dashur sportin”, e cila solli në vëmendje emrat “legjendë” të sportit korçar dhe jo vetëm. Rektori, prof. dr. Dhimitri Bello dhe prefekti i Qarkut të Korçës, z. Nertil Jole përshëndetën të...
Read More