Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
22 Gusht, 2022

Day

Bota akademike shqiptare dhe letrat shqipe kanë humbur një nga personalitetet më të njohur, pedagogun, akademikun dhe shkrimtarin Nasho Jorgaqi. Profesor Nasho Jorgaqi “Doctor Honoris Causa” i Universitetit “Fan S. Noli” prej vitesh ishte një ndër bashkëpunëtorët e tij më të ngushtë, duke dhënë kontributin e tij të çmuar në zhvillimin e këtij Universiteti. Në...
Read More