Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
21 Gusht, 2022

Day

Në datën 18 gusht 2022, një fond prej 176 librash i është shtuar Bibliotekës Shkencore të Universitetit “Fan S. Noli”, nga Fondacioni ALSAR në kuadër të projektit “Libri, dhurata më e çmuar”. Librat, kryesisht të fushës së historisë dhe shkencave sociale, janë në dispozicion të studentëve dhe pedagogëve për t’i ndihmuar ata në punën e...
Read More
AKKSHI – Thirrje për aplikim për për projekte të Infrastrukturës së Kërkimit Shkencor (PIKSH) për vitin 2021 Drejtues i projektit: Dr. Arto Adili Rektorati Përshkrimi i projektit: Projekti synon mbështetjen, përmirësimin dhe modernizimin e infrastrukturës në funksion të kërkimit shkencor me qëllim lehtësimin e proceseve kërkimore dhe rritjen e rezultateve kërkimore në nivel istitucional, krijimin e...
Read More
Rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello mori pjesë në takimin që ministrja e Financave dhe Ekonomisë, znj. Delina Ibrahimaj së bashku me ministren e Arsimit dhe Sportit, znj. Evis Kushi zhvilluan me rektorët e universiteteve publike në vend. Në takim u ndanë mendime për të shtuar mundësitë e bashkëpunimit në dobi...
Read More