Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
27 Maj, 2022

Day

Në datën 27 maj 2022, Universiteti “Fan S. Noli” organizoi një simultane shahu me pjesëmarrjen e studentëve, alumnit dhe të pedagogëve, si dhe të të apasionuarve të tjerë pas sportit të shahut. Sipas zëvendësrektorit për mësimin, dr. Arto Adili qëllimi është promovimi dhe masivizimi i këtij sporti në qytetin e Korçës. Në çelje të veprimtarisë...
Read More
Departamenti i Informatikës, Fakulteti i Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane, Universiteti “Fan S. Noli”, Korçë, në bashkëpunim me departamentin DSIZ, Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës, Kolegjin Universitar Logos dhe Kolegjin Universitar Beder, Tiranë, organizuan në dt. 27 maj 2022, në amfiteatrin e FSHNH, Sesionin Shkencor me temë: “Teknologjitë e reja të informacionit dhe aplikimi...
Read More
Në datën 27 maj 2022 në Universitetin “Fan S. Noli” këshilluesja e EducationUSA, znj. Aida Hudhri zhvilloi një takim me studentët mbi mundësitë e studimeve në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. EducationUSA është një qendër këshillimi që ofron konsulencë dhe këshillim pa pagesë për të gjithë të interesuarit që duan të vazhdojnë një cikël studimi...
Read More
Në datën 27 maj 2022, Universitet “Fan S. Noli” dhe Kolegji Universitar për Biznes dhe Teknologji, (UBT) Prishtinë organizuan debatin studentor me pjesëmarrjen e studentëve të programeve “Bachelor” të Gjuhëve të Huaja të dy universiteteve me temë: “Impakti i gjuhëve të huaja në zhvillimet sociale dhe ekonomike” Gjatë takimit të mirëseardhjes në mjediset e Rektoratit...
Read More