Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
2 Prill, 2022

Day

Nën moton “Të krijojmë një botë ku fëmijët me autizëm të zhvillojnë potencialin e tyre të plotë”, departamenti i Edukimit në Universitetin “Fan S. Noli”, që prej fillimit të muajit prill, i cilësuar si muaji i ndërgjegjësimit për autizmin, ka ndërmarrë nismën për organizimin e një cikli orësh të hapura në auditor me pjesëmarrjen e...
Read More
Në datën 2 prill 2022, në Ditën Ndërkombëtare të Librit për Fëmijë, studentët e programit të studimit “Gjuhë-Letërsi”, Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë, zhvilluan një takim me nxënësit e shkollës 9-vjeçare “Sevasti Qiriazi” për të ndarë me ta simbolikën e kësaj dite, si dhe për të rritur te fëmijët dëshirën për leximin e librit jashtëshkollor,...
Read More
Në datën 2 prill 2022, në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Autizmit, Biblioteka Shkencore dhe departamenti i Edukimit, Universiteti “Fan S. Noli” në bashkëpunim me shkollën 9-vjeçare “Demokracia” organizuan një veprimtari ndërgjegjësuese me studentët e programit të studimit “Arsim Parashkollor dhe Arsim Fillor”. Nëpërmjet lojrave të ndryshme të zhvilluara për fëmijët studentët kanë përcjellë mesazhe...
Read More
Në datën 2 prill 2022, në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Autizmit, Biblioteka Shkencore dhe departamenti i Edukimit, Universiteti “ Fan S. Noli” në bashkëpunim me shkollën 9-vjeçare “Demokracia” organizuan një veprimtari ndërgjegjësuese me studentët e programit të studimit “Arsim Parashkollor dhe Arsim Fillor”. Nëpërmjet lojrave të ndryshme të zhvilluara për fëmijët studentët kanë përcjellë...
Read More