Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
3 Mars, 2022

Day

Në datën 3 mars 2022 Instituti Konfuci-Ut zhvilloi me studentë dhe pedagogë të Universitetit “Fan S. Noli” një klasë demonstrative për t`i njohur me mënyrën e mësimit të gjuhës kineze në kurset për gjuhën dhe kulturën kineze, të cilat do të fillojnë së shpejti në Universitetin tonë, ku jan ëtë ftuar të bëhen pjesë edhe...
Read More
Në datën 3 mars 2022 në mjediset e Universitetit “Fan S. Noli” u zhvillua tryeza e rrumbullakët me temë: “Sfidat e industrisë turistike në rajonin e Korçës-Koordinimi i grupeve të interesit” organizuar nga departamenti Marketing-Turizëm me pjesëmarrjen e përfaqësuesve të pushtetit vendor, bizneseve turistike në rajonin e Korçës, pedagogëve dhe studentëve të FE dhe të...
Read More