Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
25 Shkurt, 2022

Day

Në datën 25 shkurt 2022, në kuadër të marrëveshjeve të bashkëpunimit që aktualisht Universiteti “Fan S. Noli” ka me universitetet italiane, z. Bucci theksoi se edhe qëllimi i vizitës së tij është zgjerimi i këtij bashkëpunimi dhe zhvillimi i hapave konkretë në hapjen e programeve të përbashkëta me diploma të dyfishta, si një politikë kjo...
Read More
Konsorciumi i projektit QUADIC mori pjesë në vizitën studimore të organizuar nga Universiteti i Perugias UNISTRAPG nga data 21 deri më 25 shkurt 2022 në Itali (https://www.unistrapg.it/en). Universiteti “Fan S. Noli” u përfaqësua nga dr. Erinda Papa (koordinatore institucionale e QUADIC) dhe dr. Alma Karasaliu, pedagoge, Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë. Qëllimi kryesor i kësaj...
Read More
Marrëveshja u nënshkrua në datën 25 shkurt 2022 nga titullarët e të dy institucioneve, rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello dhe drejtori i Institutit “Konfuci”, z. Erjon Malaj. Gjithashtu gjatë takimit të zhvilluar në mjediset e Rektoratit u fol edhe për bashkëpunim në shkëmbime akademike dhe kulturore në fushat e edukimt,...
Read More
Në datën 25 shkurt 2022 në mjediset e Amfiteatrit të Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane të Universitetit “Fan S. Noli”, u zhvillua një leksion i hapur me temë: “Bioteknologjitë molekulare dhe zgjidhja e mundur e problematikave në Shqipëri” mbajtur nga prof. dr. Ariola (Grazhdani) Bacu, pedagoge në Universitetin e Tiranës me një veprimtari...
Read More