Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
23 Shkurt, 2022

Day

Në datën 23 shkurt 2022, Universiteti “Fan S. Noli” lidhi marrëveshje bashkëpunimi me Agjencinë e Zbatimit të Gjuhës së Republikës së Maqedonisë së Veriut. Marrëveshja u nënshkrua nga titullarët e të dy institucioneve, rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello dhe drejtori i AZGJ-së, dr. Ylber Sela gjatë një takimi të zhvilluar...
Read More
Nga data 23-25 shkurt 2022 një përfaqësi e përbërë nga staf akademik dhe administrativ i Universitetit “Neofit Rilski”, Bullgari zhvilloi një vizitë në Universitetin “Fan S. Noli”, Korçë, në kuadër të bashkëpunimit midis dy institucioneve. Fillimisht ata u pritën në takim nga rektori, prof. dr. Dhimitri Bello, zëvendësrektori për projektet dhe shkencën, dr.Benita Stavre dhe...
Read More