Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
21 Shkurt, 2022

Day

Konsorciumi i projektit QUADIC mori pjesë në vizitën studimore të organizuar nga Universiteti i Perugias UNISTRAPG nga data 21 deri më 25 shkurt 2022 në Itali (https://www.unistrapg.it/en). Universiteti “Fan S. Noli” u përfaqësua nga dr. Erinda Papa (koordinatore institucionale e QUADIC) dhe dr. Alma Karasaliu, pedagoge, Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë. Qëllimi kryesor i kësaj...
Read More
Në datën 21 shkurt 2022, Biblioteka Shkencore e Universitetit “Fan S. Noli” organizoi një veprimtari informuese me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Gjuhës Amtare, në mjediset e shkollës “Mësonjëtorja e Parë Shqipe” me nxënësit e klasës së katërt A. Gjatë kësaj veprimtarie, të organizuar në formën e një bashkëbisedimi, specialistja e botimeve znj. Eftiona Bylykbashi,...
Read More
Në datën 21 shkurt 2022, Biblioteka Shkencore e Universitetit “Fan S. Noli” organizoi një veprimtari informuese me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Gjuhës Amtare, në mjediset e shkollës “Mësonjëtorja e Parë Shqipe” me nxënësit e klasës së katërt A. Gjatë kësaj veprimtarie, të organizuar në formën e një bashkëbisedimi, specialistja e botimeve znj. Eftiona Bylykbashi,...
Read More