Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
24 Nëntor, 2021

Day

Në datën 24 nëntor 2021, në mjediset e Amfiteatrit të Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane ministrja për rininë dhe fëmijët, znj. Bora Muzhaqi zhvilloi një takim me studentë të Universitetit “Fan S. Noli” në kuadër të strategjisë për rininë. Diskutimi u fokusua në çështje të tilla, si: punësimi, arsimi, digjitalizimi, vullnetarizmi, veprimtaria kulturore...
Read More
Në datën 24 nëntor 2021 u zhvilluan ndeshjet finale të Kampionatit Ekipor të Shahut  “Vangjo Boboshtica”, të cilat janë përmbyllur me ceremoninë e ndarjes së çmimeve. Ceremonia u mbajt në mjediset e Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë, Universiteti “Fan S. Noli” me pjesëmarrjen e ekipeve përfaqësuese të shkollave të mesme të qarkut të Korçës, organizatorë...
Read More
Në datën 24 nëntor 2021, në mjediset e Fakultetit të Bujqësisë u zhvillua workshopi me temë: “Efektet e pandemisë të Covid-19 në zhvillimin e qëndrueshëm dhe punësimin e të rinjve të zonave rurale të rajonit të Korçës”. Në takim morën pjesë drejtues të Universitetit dhe Fakultetit, pedagogë e studentë. Pedagogia, dr. Aldona Minga bëri një...
Read More