Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
8 Tetor, 2021

Day

Në datën 8 tetor 2021 rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello dhe Drejtori Ekzekutiv i Qendrës “Shkolla e Drejtorëve të Institucioneve të Arsimit Parauniversitar”, z. Geron Kamberi nënshkruan memorandumin e mirëkuptimit midis dy institucioneve. Gjatë një takimi të zhvilluar mes drejtueseve të të dy institucioneve u theksua rëndësia e këtij bashkëpunimi...
Read More