Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
28 Qershor, 2021

Day

Në datën 28 qershor 2021, Universiteti “Fan S. Noli” nderoi me “Medalje Ari”, prof. dr. Ali Jasharin në një ceremoni të veçantë, e cila përkoi edhe me 68-vjetorin e lindjes së tij. Ceremoninë e çeli rektori i Universitetit, prof. dr. Dhimitri Bello, i cili vlerësoi kontributin e jashtëzakonshëm të profesor Ali Jasharit, përkushtimin dhe profesionalizmin...
Read More