Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
23 Prill, 2021

Day

LETËRSIA MES NESH-DITA BOTËRORE E LIBRIT PËRKON ME KRIJIMIN E KLUBEVE TË LEXIMIT, SI DHE ME NJË VEPRIMTARI LETRARE, KU PEDAGOGË, STUDENTË DHE NXËNËS TË SHKOLLAVE TË QYTETIT U BËNË PJESË E DISKUTIMEVE DHE INTERPRETIMEVE TË LIBRIT MË TË RI TË AUTORES KORÇARE, GERTA BANDILLI.
Read More
Në datën 23 prill 2021, Dita Botërore e Librit në Univeristetin “Fan S. Noli” të Korçës, përkoi me krijimin e grupeve të leximit në Korçë dhe në Devoll, një projekt që sipas pedagogut dr. Eris Rusi   synon të afrojë çdo lexues në klube leximi, si një mënyrë që rrit ndjeshmërinë artistike për të qenë pjesë...
Read More