Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
26 Mars, 2021

Day

Në datën 26 mars 2021, rektori i UNIKO, prof. dr. Dhimitri Bello dhe rektori i Universitetit të Sporteve në Tiranë (UST), prof. dr. Agron Kasa, nënshkruan marrëveshjen e bashkëpunimit midis dy institucioneve.  Gjatë një takimi të zhvilluar midis drejtuesve të të dy universiteteve në mjediset e Rektoratit, u fol për rëndësinë e këtij bashkëpunimi, i...
Read More