Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Shkurt 2021

Month

Në datën 4 shkurt 2021, nxënës dhe mësues të Kolegjit “Preka” në Korçë organizuan një takim me rastin e ditës së Vëllazërisë mes Njerëzve, e caktuar nga Organizata e Kombeve të Bashkuara si dita ndërkombëtare për forcimin e paqes në botë dhe për bashkëjetesën mes njerëzve. Në takim ishin të ftuar pedagogët e Fakultetit të...
Read More
1 2