Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
28 Janar, 2021

Day

Në datën 28 janar 2021 në mjediset e Rektoratit u zhvillua ceremonia e përurimit të Fondit Nolian, e cila hapi siparin e veprimtarive me rastin e 50–vjetorit të themelimit të Universitetit “Fan S. Noli”. Në fjalën e hapjes rektori i UNIKO, prof. dr. Dhimitri Bello u uroi të ftuarve mirëseardhjen, dhe u shpreh se Universiteti...
Read More