Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
10 Dhjetor, 2020

Day

Në datën 10 dhjetor 2020, Rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, Korçë, prof. dr. Dhimitri Bello dhe rektori i Universitetit të Tiranës, prof. dr. Artan Hoxha nënshkruan një marrëveshje bashkëpunimi midis dy universiteteve me qëllim nxitjen e bashkëpunimit dhe zhvillimin e veprimtarive të përbashkëta, promovimin e shkëmbimeve të përvojës në fushën e mësimdhënies dhe kërkimit...
Read More