Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
24 Tetor, 2020

Day

Nё datën 24 tetor 2020 në mjediset e “Qytezës së Fëmijëve” në Korçë u zhvillua ndeshja miqёsore e futbollit midis ekipit të Universitetit “Fan S. Noli” dhe ekipit tё futbollit tё Universitetit “Ismail Qemali” tё Vlorёs, e cila erdhi edhe në kuadër të bashkëpunimit midis dy institucioneve. Kjo veprimtari sportive bëri bashkë veteranë të futbollit...
Read More