Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
18 Tetor, 2020

Day

Xhoana Dunolli, studente e Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë, vjen me një përvojë të re ndërkombëtare, pasi studioi një semestër në Universitetin “Alma Mater Studiorum” në Bolonjë, Itali, në kuadër të programit Erasmus +.  Xhoana, e cila aktualisht vazhdon studimet në vitin e fundit të programit “Mësuesi në Arsimin Fillor”, shprehet se kjo ishte një...
Read More