Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
29 Shtator, 2020

Day

Në datën 29 shtator 2020, rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, Korçë, prof. dr. Dhimitri Bello dhe rektori i Universitetit “Haxhi Zeka” të Pejës, prof. dr. Fadil Millaku nënshkruan një marrëveshje bashkëpunimi mes dy institucioneve.  Gjatë takimit, ku morën pjesë autoritete drejtuese të të dy universiteteve, u fol për rëndësinë që ka ky bashkëpunim, i...
Read More