Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
8 Korrik, 2020

Day

Në datën 8 korrik 2020, në mjediset e Bibliotekës Shkencore të UNIKO u zhvillua një trajnim me stafin administrativ dhe ndihmësakademik për përdorimin e aplikacioneve të paketës “Office 365 for Education”, Outlook, OneDrive, Word, Excel, PowerPoint, SharePoint etj. Qëllimi i këtij trajnimi ishte njohja e stafit dhe studentëve të Universitetit “Fan S. Noli” me paketën...
Read More