Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
27 Shtator, 2016

Day

Shkolla KDI për “Politikat dhe Menaxhimin Publik” në Korenë e Jugut, (KDI School of Public Policy and Managment), për vitin akademik 2017-2018, ofron bursa studimi pasuniversitare për zyrtarë/nëpunës të administratës publike në programet e studimit Master/ Doktoraturë në fushat e mëposhtme: – Master/ Phd për Politikat Publike; – Master/ PhD për Politikat e Zhvillimit; –...
Read More